pack-keuring

Kampeercentrumvierlingsbeek

PACK-keuring

PACK Keuringsstation (caravans)

Ongelukken als gevolg van ondeugdelijke caravans en aanhangwagens. Te vaak leest u erover of hoort u ervan. Grote materiële schade met alle lastige en vervelende gevolgen van dien en wellicht het einde van een vakantie, zijn vaak het resultaat. Om maar niet te spreken van ernstig lichamelijk letsel voor de betrokkenen of soms erger...

Bij FOCWA caravan- en camperservicebedrijven kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring, kortweg PACK.


Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering... Niets ontsnapt aan het oog van de keurmeesters. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.


 

De PACK-sticker: 'Veiligheid oké'

Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de caravan of aanhangwagen voorzien van een speciale PACK-sticker. Hét bewijs voor zowel u als voor de politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid een jaar lang goed zit.


 

PACK-gevelschild

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation mag de PACK uitvoeren. Daar vindt u gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis altijd op het hoogste niveau houden. Als geen ander kennen zij de wettelijke eisen en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Laat u bij deze keuringsstations een FOCWA-onderhoudsbeurt uitvoeren, dan worden u voor PACK geen kosten in rekening gebracht. U herkent het keuringsstation aan het speciale PACK-gevelschild.

 

Bij de PACK-Keuring voeren wij een beperkte vochtmeting uit.

Deze vindt plaats op de vochtgevoelige plekken van uw caravan.

 

 

Kosten  PACK-Keuring:   Op aanvraag


Informatie

U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een PACK keuring, aankoop keuring of schadeherstel. Wat dat inhoud lleest u door hieronder op de afbeelding te klikken

PACK-Keuring

Ongelukken als gevolg van ondeugdelijke caravans en aanhangwagens. Te vaak leest u erover of hoort u ervan. Grote materiële schade met alle lastige en vervelende gevolgen van dien en wellicht het einde van een vakantie

De aankoopkeuring 

is een caravankeuring, waarbij aan de hand van een keuringslijst op alle essentiële onderdelen wordt gecontroleerd.


SchadeherstelEnkele handige tips

Informatie over caravanbanden, rijden in de winter of electra vind u hierCaravanaccesoires

Als u op het logo links klikt komt u bij onze leverancier OCS hier kunt u eventueel opzoeken wat u nodig heeft en het door ons laten bestellen.
Enkele handige links


Hier staan? Neem Contact met ons op!

Hier staan? Neem Contact met ons op!